top of page

Boksfit

Boksfit is een combinatie van de beginselen van boksen, aerobe training en yoga. Boksfit zorgt voor een total body workout met geweldige boks-, kracht- en flexibiliteitsoefeningen.
 
Boksfit is een onafhankelijke sport. Dat houdt in dat je, anders dan bij gewoon boksen, geen fysiek contact met een tegenstander maakt. Bij Boksfit kan je gebruikmaken van pads, bokshandschoenen, een bokszak etc. Maar meestal gaat het om het maken van boksbewegingen zonder contact te maken met iemand of iets. Dit maakt het extra veilig voor de deelnemers.

20200730_191226_1_1_1
Video afspelen

Een Boksfit-les bestaat uit een serie van bokstechnieken, trappen, knieheffen, pas op de plaats, sidesteps, squats, lunges, yoga-oefeningen en nog veel meer. De les wordt gegeven op energieke sfeermuziek. Onze trainingen kunnen door zowel jong en oud, man en vrouw worden afgenomen. Uiteraard wordt er gelet op de veiligheid van de oefeningen. Zo voorkomen we dat iemand per ongeluk een blessure oploopt door een stoot, trap of het overstrekken van de armen en benen.

De voordelen van Boksfit zijn:​​

  • Groei eigenwaarde en zelfvertrouwen

  • Stress verminderend

  • Verbondenheid gevoel 

  • Eigen grenzen opzoeken

  • Makkelijk afvallen

  • Betere conditie

  • Hoger energieniveau

Boksfit werkt preventief en is van toegevoegde waarde voor andere vormen van lichaamsbeweging. Boksfit is voor iedereen toegankelijk. Ook kan het niveau per deelnemer worden aangepast.

Is dit iets voor u?

Voor volwassene:

€120 (3 maanden geldig)

Wij werken met 10 rittenkaart

Lokatie Boksfit Bootcamp:Outdoor
(elke buurt in Amsterdam e.o.)
Maandag van 19:00 tot 20:00 uur.
Dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur.
Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur.

Voor kinderen:

€80 (3 maanden geldig)

Wij werken met 10 rittenkaart

Lokatie Boksfit Bootcamp:Outdoor
(elke buurt in Amsterdam e.o.)
Dinsdag van 16:00 tot 17:00

Donderdagvan 16:00 tot 17:00 uur.

bottom of page